Vill du också producera din egen solel?

Vi driver Solinnovation med en vision att bidra till lägre elkostnader för våra kunder! Grön och förnybar solel är framtiden. Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning. Det ska vara enkelt att göra en god investering i solel.

Solinnovation är ett företag med större delen av södra Sverige som arbetsområde. Vi levererar solcellsanläggningar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, lantbruk och företag.

Företaget startades 2015 av Pär och Tobias som är två civilingenjörer med ett brinnande intresse för solel och förnybar energi. Vi har kontor i Eksjö, Lidköping, Linköping, Värnamo och Örebro.

Kvalitet och trygghet

Sedan starten 2015 har vi installerat över 2000 anläggningar. Vi arbetar med världsledande tillverkare av paneler, växelriktare och montagesystem. De erbjuder världsledande garantier vilket borgar för kvalitet och trygghet för dig som kund. På installationen ger vi dig som kund 10 års installationsgaranti. Installationen utförs av våra egna anställda certifierade montörer och elektriker. Tryggt, enkelt och till bästa kvalitet!